Hvad kommer der i fjernsynet

Jeg synes alt for ofte at der kommer i fjernsynet er kedeligt. Det passer altid med, at de gode programmer og film kommer på tidspunkter hvor man ikke har tid til at se dem og alle de kedelige ting og dem som man har set hundrede gange, altid er der når man gerne vil slappe af foran kassen.

Har du også den oplevelse eller er det kun mig?

Heldigvis findes der i dag et hav af muligheder for at optage programmer og genspille dem på senere tidspunkter. At jeg så synes det er en lidt besværlig løsning er noget helt andet.

Mange tv kanaler vil i fremtiden komme til at få hård konkurrence fra nettet. Folk vil selv bestemme hvad de skal se og hvornår de skal se det. Og man er villig til at betale for det.

Ligeledes gider vi ikke se på reklamer. De er irriterende og tager alt for meget af vores dyrebare tid. Så de skal væk og betalingen skal komme ind til tv stationerne på en anden måde. Hvordan det skal være må de selv finde ud af.

En service som HULU.com og lignende ser ud til at klare sig rigtig godt, så det må være muligt at hente penge og specielt når man har alle medarbejderne, teknikken og kunderne. Spørgsmålet er om de reagerer hurtigt nok til at undgå en overhaling indenom. Det bliver spændende at følge med i.