Detaljerne skaber dit hjem

Man ser ofte at folk ikke rigtig er klar over, hvad det er for en type hus det egentlig er de ejer og så kommer der hurtigt til at være rod i ens valg af stil. For eksempel ser man folk der bor i lidt ældre boliger vælge meget moderne møbler og udendørselementer, hvilket godt kan virke som nogle der gerne ville bo et nyere sted.

Omvendt ser man også folk i moderne boliger, som gerne vil være smarte og bryde deres stilrene designs med ældre retro og antikke ting, hvor det nogle gange bliver en tand for meget. Det er rigtig tjekket disse dage at have lidt retro inde i huset, men for meget, kan jo hurtigt vende det tjekkede indtryk. Derfor kan det være en meget smart ide, lige at stoppe op og kigge på sit eget hus med nye briller på og se hvad det egentlig er for et indtryk man ser.

Heldigvis findes der løsninger på disse problemer, som ikke betyder at du skal til at udskifte en masse møbler og andre store rokeringer. Faktisk er det i detaljerne at vi virkelig får vores indtryk og det kan være både i malerier, planter og lamperne.

Sidstnævnte er nok den som er allerbedst at udskifte og du kan være så smart at udskifte dine udendørslamper, således at folk får det rigtige indtryk allerede inden de er inde i huset. Der findes hundredevis af forskellige lamper til udendørsbrug, som både kan indikere enten retro eller supermoderne. Du kan gøre det at du kigger i nogle boligmagasiner og ser hvad det er som folk gør der med hensyn til de små detaljer og ikke bare møblerne.

Post Tagged with , ,